Mallisto

Honda-pienkoneet – pihan ja puutarhan hoitoon sekä sähkön tuotantoon

Maailman suurimman moottorivalmistajan, Hondan Power-tuotteisiin kuuluvat ruohonleikkurit, trimmerit, ajoleikkurit, jyrsimet, generaattorit, lumilingot, vesipumput ja paikallismoottorit. Niistä jokainen tuoteryhmä tarjoaa laajan malliston sekä yksityis- että ammattikäyttöön.

  •  Honda-generaattori eli aggregaatti tuottaa huippulaatuista sähköä mallista riippuen myös herkille laiteille kuten tietokoneiden ja puhelimien akkujen lataamiseen.
  • Ruohonleikkureita on myytävänä monipuolinen valikoima – uusimpana • robottileikkuri Miimo, joka leikkaa ruohon automaattisesti ilman ihmiskäden kosketusta.
  • Honda on vuosikaudet ollut myös Suomen ostetuin lumilinko, eikä ihme, sillä Honda-lumilingot ovat tunnettuja tehokkuudestaan ja kestävyydestään. Siksi niitä myydään joka talvi todella paljon.

Valitse Honda Power -tuotteista se, jonka käyttötarkoitus ja hinta sopivat parhaiten omiin tarpeisiisi. Pyydä tarjous kyseisen tuotteen sivulta, sinua lähin Honda-jälleenmyyjä löytyy tarjouslomakkeen yhteydestä.

Miimo-robottileikkuri

Ajoleikkurit

Ruohonleikkurit

Honda-generaattorit

Trimmerit

Raivaussahat

Jyrsimet

Telakärryt

Vesipumput

Paikallismoottorit

Lumilingot

Europower-generaattorit

Sulje
Sulje